Kniha návštěv

Datum: 21.11.2019

Vložil: Tracyowexy

Titulek: XEvil může zlomit jakoukoliv Kaptchu...

Zdraví.

Where I can download XEvil for free on your website?
Mám informace od vaší podpory. XEvil je opravdu nejlepší program pro captcha řešení, ale já potřebuju nejnovější verzi.

Dík.

Datum: 30.10.2013

Vložil: Hanka, Dantes a Enní

Titulek: gratulace k ZM

Posíláme velké gratulace k nádherně bodově oceněné zkoušce ZM, jste šikulkové. Přejeme hodně štěstí i do dalších zkoušek :-)
H+D+E
www.dantysek.estranky.cz

Datum: 31.10.2013

Vložil: D+S+L+Alfréd

Titulek: Re: gratulace k ZM

Děkujeme Dantesákům za gratulace!! Potěšily nás!! Posíláme Dantíkovi i Ennince podrbání!! A těšíme se na setkání!

Datum: 15.10.2012

Vložil: Lenka+Darcius+Sthella

Titulek: Poděkování

Aho Dito a Stando, jsme moc rádi, že jste byli s námi v Bochovicích a blahopřejeme! Doufám a držíme palce, že zkoušku teď uděláte naostro hravě. Pošimrejte za nás "tanečníka" Alfíka :-D

Datum: 16.10.2012

Vložil: D+S+L+A

Titulek: Re: Poděkování

Ahojte! Také jsme rádi,že jsme se mohli zúčastnit! Na zkoušku už máme zálusk,tak snad se brzy podaří! Pošimrání vyřídíme a těšíme se na další sektání!!

Datum: 09.10.2012

Vložil: yzengrin

Titulek: kotec od p. Šimůnka

Dobrý den,
ráda bych reagovala na Vaši zkušenost s p. Šimůnkem. Bohužel, dopadla jsem velmi podobně. Chtěla jsem kotec pro ČSV - s drobnými změnami. Do zaplacení zálohy probíhala domluva výborně, poté to bylo čím dál horší. V době dodání jsem měla navíc termín porodu a měla jsem trochu jiné starosti, než honit firmu kvůli kotci. Termín dodání také neustále protahovali, nakonec jej smontovali asi ve 2h v noci (jelikož jsem odmítla další posunutí dodání). Již během montování jsem zjistila, že kotec neodpovídá dohodě a postupovala jsem podobně jako Vy. Bohužel jsem nebyla tak úspěšná. Nicméně asi po 2měsících si firma kotec za poplatek! demontovala a odvezla. Samozřejmě mi celou dobu tvrdili, že chyba byla na mé straně. Zásadní chyba byla v konstrukci kotce - mělo jít o dřevo v rámu (i podle jejich fotek na web prezentaci byly stěny v kovovém rámu). Ovšem na dvoře mi stál celodřevěný kotec. Paní Šimůnková mi tvrdila, že tak je to v pořádku-že jde o dřevo v dřevěném rámu!?, za kovový rám bych si musela připlatit. Zajímavé, že p. Šimůnek se mnou zpočátku řešil i směr otevírání dveří apod., ale že dělají 2 typy rámů, na to Vás neupozorní. Paní Šimůnková "v tom umí chodit", nepovažovala celou věc za reklamaci, na maily neodpovídala, vše probíhalo jen telefonicky...Hold zkušenost. Nakonec jsem nechala udělat dvojkotec od p. Nesvadby a tohoto výrobce mohu vřele doporučit. Vše je dle dohody, za téměř stejnou cenu, ale kvalita nesrovnatelně lepší, dodání dle dohody, smontování také..zkrátka paráda.
Přeji Vám, aby Vám ten kotec alespoň chvíli vydržel.
Na rozdíl mezi kotcem od p. Šimůnka a p. Nesvadby se můžete podívat zde:
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
Jana Šuterová, ch.s.Yzengrin

Datum: 10.10.2012

Vložil: Dita a Alfréd

Titulek: Re: kotec od p. Šimůnka

Dobrý den paní Šuterová!
Tak to mne velmi mrzí, že jste dopadli stejně jako my. A celkem Vám "závidím", že jste se nakonec dohodli na odvozu, a máte kotec od jiné firmy, lepší a kvalitnější. My máme bohužel obavy, že kotec bez naší pomoci druhou zimu nepřežije :-(( Už jsme spravovali boční prkna, a největší problém je, že nám do něj zatíká. Střecha protéká na několika místech. Tak zimu ještě snad zvládne a na jaře asi bude generální oprava. Jak jsem se dívala, tak firma dál funguje a tváří se, že dělá ty nejkvalitnější kotce a boudy. Jo, kdyby budoucí zákazníci věděli..
Bohužel mi nejde otevřít Váš odkaz?..není tam nějaká chybka??
Mějte se krásně a přeji mnoho úspěchů a radosti s pejsky!
Dita Chadimová

Datum: 10.10.2012

Vložil: Yzengrin

Titulek: Re: Re: kotec od p. Šimůnka

Dobrý den,
a co zkusit kotec reklamovat? Nevím, jak se Váš pes v kotci chová, ale pokud Vám zatéká střechou jak píšete, tak to snad není dílem pejska..?!
Firma p. Šimůnka má solidně prošpikovaný internet svými odkazy, články atp.

Možná jsem zadala odkaz špatně, zkuste to přes naše webové stránky:
https://www.yzengrin.wbs.cz/Fotogalerie.html ...........klikněte na "Kerbovu fotogalerii"

nebo jestli Vám půjde otevřít tento odkaz:
https://picasaweb.google.com/116664800615465839995

Případně mi napište mail (yzengrin@email.cz), nebo jsem také na FB. Kotec od p. Nesvadby nemohu než doporučit! Poradil, skvělá domluva, naprosté dodržení termínů i časů, vyrobil veškeré "vychytávky" jak jsem si přála. A cena? Asi o 2-3tis. vyšší než za kotec p. Šimůnka, který neměl kovovou konstrukci (takže kdo ví, kolik by nakonec stál) a kvalitou je kotec p. Nesvadby nesrovnatelný. Uvidíte sama z fotek.

Jestli na to máte energii, zkusila bych kotec reklamovat, případně se obrátit na sdružení ochrany spotřebitele či ČOI a řešila to. Nebo alespoň napište, jak kotec vypadá a vyhovuje nyní..ať to lidé vědí. Dovolila jsem si sdílet Vaši zkušenost na FB.

Mějte se pěkně a pevné nervy,
s pozdravem Jana Šuterová

Datum: 11.10.2012

Vložil: Dita a Alfréd

Titulek: Re: Re: Re: kotec od p. Šimůnka

Bohužel reklamovat nemůžeme, protože p.Šimůnek nám neposlal fakturu, tudíž víceméně nemáme jak dokázat, že kotec vyráběla jeho firma. A na jednání s nimi už stejně ani nemáme nervy, ačkoli by si zasloužili, aby jim někdo vysvětlil, že to co dělají není zrovna o.k. a dal jim pořádně přes prsty.
Kotec o p.Nesvadby je krásný,jak píšete, kvalitou se nedá srovnat. Když se podívám na náš kovový rám a spoje a na ty od p.Nesvadby, tak to je nebe a dudy ;-( Kotec od p. Nesvadby vypadá na první pohled mnohem pevnější a kvalitnější.
No příště budeme chytřejší, staroušku :-))
Je dobře, že jste to dala na FB, doufejme, že to co nejvíce lidem ušetří nervy a peníze, a nechají si kotec pro svého mazlíka vyrobit jinde. Snad si to přečtou včas a nedopadnou jako my, vy a jistě spousta dalších.
Přeji krásný den
Dita a moji chlapi

Datum: 02.11.2012

Vložil: yzengrin

Titulek: Re: Re: Re: Re: kotec od p. Šimůnka

Dobrý den,
tak mi přišlo vyjádření ČOI...a? Jsem v právu - p. Šimůnek si demontáž a odvoz kotce neměl vůbec zpoplatňovat. Doporučili to výrobci oznámit-doložit vyjádření ČOI, pokud by nereagoval, tak k soudu. Takže hlavu vzhůru a nezvdávat se! :-)

S pozdravem Šuterová Jana

<< 623 | 624 | 625 | 626 | 627 >>

Přidat nový příspěvek