Česko-slovenský závod HW 2015 Bochovice - 2.místo

27.09.2015 21:21

Tak po roce jsme opět sebrali odvahu a vydali se na závod. Chtěli jsme pouze do kategorie SPr3, ale ta se neotevřela. Nastoupili jsme tedy do kategorie IPO2. Největší obavy jsme měli ze stopy, to je "buď a nebo".. a k tomu se ráno rozfoukalo..ale nakonec to Alf celkem zvládl a dostal 84b. Po hodince odpočinku šel na poslušnost, tentokráte za slunečného počasí. Poslušnost se mu moc povedla, potěšil.. až na pár jeho výmyslů.. Brkl zadníma nohama o metrovku, což se mu nestává, ale to je drobnost..ale u vysílačky?  - vyběhl, krásně mazal, na první povel krásně zalehl, páníček přišel k němu a on se rozhodl, že si jde teda pro ten balonek :D :D Blbec.   Ale bodíků vydobyl u přísného pana rozhodčího 86, takže super! Opět asi necelá hodinka odpočinku a hurá na obrany. Po včerejším tréninku jsme byli naprosto v klidu, protože byl super..nooo, tak to jsme se zase jednou přepočítali !! :D :D  Makety oběhl, figuranta vyštěkal, pokus o útěk v pohodě a při obraně při hlídání pustil :( takže konec. Ptali jsem se figuranta, co se vlastně stalo, a Alfréd si prý rukáv chtěl překousnout a sjel z něj :/... No škoda..ale to tak bývá, čeho se člověk nejméně bojí, to dopadne nejhůř a zase naopak ;)

Takže z toho všeho bylo druhé místo! První místo vybojoval zaslouženě Ery s Hankou... Ery je maskovanej maliňák, tomu nesaháme ani po kotníky!!!!

Moc moc gratulujeme všem závodníkům, jsme rádi, že jsme opět potkali spoustu známých, bolí mě pusa, jak jsem pořád s někým vykecávala :D, a v neposlední řadě moc děkujeme Kristýně za super organizaci a nádherné ceny!!!! Snad se odvážíme i za rok a toho našeho chocholouška vytáhneme ze zahrady :D