DUO CACIB Brno

22.02.2014 12:43

Jako každý rok, opět jsme se vydali na výstavu do Brna. Tentokrát již do třídy pracovní.

V sobotu jsme si u p. Adlta vyběhali známku V2, bohužel bez ocenění r.Cac, což odůvodnil sevřeným pohybem vzadu. Nechal nás několikrát proběhnout, pak povídá, že máme běžet tak, aby to neviděl :-)...ale viděl :) Jinak Alfrédovi nic nevytknul, celkově se mu velmi líbil.

V neděli posuzovala p. Svobodobá, od které máme krásný posudek z klubovky, tak jsme doufali, že se opět zalíbíme. Povedlo se, máme známku V2, res.CAC!!!  Není prý žádný důvod, proč nezadat res.CAC. A také pochválila super povahu a pěkné předvedení! Takže jsme odjížděli nadmíru spokojení!

Jsem ráda, že jsme si z obou dní odnesli výborné známky a krásné posudky! A hlavně jsme zase potkali spoustu známých a dobře si popovídali!

Všem soupeřům gratulujeme k jejich úspěchům!!

Jediné, co mě mrzí.. měla jsem sebou igelitku věcí pro Dočasky, ale nějak jsem je neodchytla..takže igelitka je zase doma v krabici..tak snad příště..

Také jsme si spravili náladu po NVP v lednu, kde jsme dostali od p. Nováka známku VD, ale bohužel nevíme přesně zač. Posudek krásný, jediné, co vytknul, bylo že je Alfréd jemnější kostry, což zřejmě bude důvod. Ale tolik nás to netrápí, důležitější je zdravíčko a supr kámoš pro našeho Lukáška!!