Hanácká národní výstava Brno 6.1.2013

06.01.2013 21:30

V neděli jsme si zkusili zase jednu výstavu, Brno není daleko, a je potřeba, aby Alfík nevyšel ze cviku a nezapomněl co to je běhat v kruhu :-)) Tak jsme ráno do auta naložili jenom jednoho našeho miláčka a vyrazili do Brna.... ten menší, dvounohý zůstal tentokrát u babičky ;-)

Náš kruh byl na kraji, což bylo bezva, bylo dost místa. Zabrali jsme flek, rozhodili židli a deku, a koukli na dobrmany, kteří vystavovali před hovíky. Pak jsme ještě za Alfíčka utratili nějaký penízky (koupili jsme mu nový postroj na obrany, starý už má dlouho, a nějak nám z něj vyrostl :-))  ) a kolem 11 hod jsme šli na řadu.

 

Posuzovala slovenská paní rozhodčí MVDr. Ridarčíková. Náš Alfík byl ve třídě otevřené jediný znakáč. Zuby proběhly bez problémů, držel jak beránek, tentokrát dokonce i pěkně klusal, a neskákal jak koza jako na klubovce v Kroměříži :)  Paní rozhodčí všem psům vytkla špatnou (krátkou) srst. Jinak se jí Alfréd líbil....aby né, vyběhali jsme si    V2 a res.CAC !!!!!!!!!!

 

Téda, to nám udělal ten náš chlupáč radost!! Já jsem vždycky takovej pesimista - a ejhle!! Hned doma dostal za odměnu tvaroh, ten on má totiž moc rád!! Ačkoli náš Alfréd má vlastně rád všechno, co se dá sežrat :)))

 

Posudek: pes dobré pevné kostry, dobře utvářená hlava, trochu volnější horní linie v pohybu, hrudník správné hloubky, trošku strmější ramena,

dobrý pohyb