Klubová výstava HW klubu

18.05.2013 21:07

V sobotu jsme se zúčastili klubové výstavy Hw klubu v areálu Knížecího rybníka u Tábora. Takže jsme si udělali výlet a vyrazili už v pátek, abychom ráno nemuseli vstávat brzo.. No stejně jsme vstávali brzo, protože Alfík nás samozřejmě oblizoval jen co se rozednilo :-))) V sobotu jsme se probudili do deště, ale kolem 8 hodiny se vyjasnilo a pak už bylo celý den krásně.

Alfréd nastoupil ve třídě otevřené a to v konkurenci 24 krásných psů! Posuzování proběhlo naprosto bezproblémů, Alfík i páníček byli úžasní! A když paní rozhodčí Alfíkovi udělila známku VÝBORNÁ, byli jsme nadšení!!! Tímto jsme splnili podmínky pro 1.třídu chovnosti, takže za 14dní hurá na bonitaci!!!

Na bednu jsme se sice nedostali, ale i tak jsme domů jeli naprosto spokojení!  Gratulujeme všem zúčastněným a hlavně všem vítězům!!!

 

Alfréd dostal nádherný posudek:

 

Posudek: 3letý velký silný pes, typická hlava, kompletní nůžkový skus, středně hnědé oko, korektní uši, pevný rovný hřbet, perfektní držení ocasu, silné končetiny, vzadu užší, velmi pěkný pohyb, srst je krásně lesklá, výborné délky a struktury, kompletní znaky jsou hraniční, dobře středně plavé barvy, varlata v pořádku, velmi příjemná přátelská povaha !!!