LVT Švábov

28.08.2012 10:04

Byli jsme se s Alfrédem podívat na LVT ve Švábově u Jihlavy. Letos jsme nejeli na celý týden, protože nevím, jak bychom to zvládli s prckem, ale vzhledem k tomu, že se letošní výcvikáč konal kousek od nás, tak jsme tam alespoň zajeli na návštěvu. A jsme moc rádi, že jsme jeli, protože jsme tam potkali spoustu kamarádů z minulého tábora, které jsme mooc rádi zase viděli... Byla tam Aimie Black Prim s paničkou (naši sousedé z loňska), Cipísek s paní Cipískovou :-)), Jessie a spousta dalších. Tak jsme si všichni bezvadně popovídali a zavzpomínali.

Odpoledne se šlo na obrany, tak jsme toho využili a kousnul si i Alfík. Na Honzu Ságnera mu to šlo bezvadně, úplně jsme koukali, kde se to v něm bere!! Pak jsme chtěli ještě na Lukáše Krause, ale to se Alfínovi nějak nechtělo, lenochovi, tak jsme toho nechali. Pak jsme ho ještě vyráchali v rybníku a frčeli domů...

Tak uvidíme příští rok, jestli se s chlapákama někam vydáme. Ten čtyřnohej chlupatej by to potřeboval jako sůl. A to naše dvounohé zlatíčko už bude taky velkej kluk, tak to snad klapne a vyrazíme na celý týden! Už se těšíme!!