LVT Tyra a zkouška IPO-VO

17.08.2013 00:00

Týden od 17. - 24. srpna jsme si báječně užili na LVT v Tyře v Beskydech. Opět jsme potkali staré známé, poznali spoustu nových bezva lidiček a jejich chlupáčů. 

S Alfrédem jsme potrénovali hlavně stopy a obrany.

Na stopách se nám věnoval Mirek Pospíšil. Alfréda velmi chválil, což právě od Mirka (vzhledem k jeho úspěchům) velmi velmi potěšilo a nakoplo nás to k další práci.

Obrany s Lukášem Krausem a s Honzou Böhmem byly také super! Všem se Alfrédovy obrany líbily. Lukáš řekl, že takhle kouše málokterý hovík, takže se nám samou pýchou zvedly šňupáky :-))))  Jojo, Alf kouše rád, baví ho to.. ale přesně jak řekl Honza - Kouše krásně ale neumí tu omáčku okolo :-D  Tak to myslím vystihl přesně. Takže ještě máme hooodně co trénovat.

A co se poslušnosti týče, tak tam máme stále stejný problém. Sledovačka... Alfréd kouká chvíli  a pak čumí všude kolem, aby mu náhodou něco neuniklo..Lukáš nám dal pár tipů, jak trénovat. Tak teď už je to jen na nás. Musíme na tom pořádně máknout..

 

Ve středu jsme si v Třinci splnili zkoušku IPO-VO !!  Na to, že jsme na ni téměř netrénovali (pořád se chystáme na tu ZM), tak to dopadlo dobře. Sice když Alfréd při aportu vyplivl činku půl metru před páníčkem a čuměl na něj jakože neví o co jde, tak jsem málem omdlela :-), ale jinak to bylo celkem fajn. Vydařila se hlavně stopa a obrany. Zvládl i doprovod, kterej jsme zkoušeli poprvé dva dny předtím.. Poslušnost byla horší, vylezl z auta úplně znechucenej, takže jsme hned věděli, že to nedopadne moc dobře. Naštěstí to nějak odchodil, nic zásadního (kromě aportu) nezkazil. Jen byl prostě chcíplej, takže výkon vypadal hrozně. Ale co, zkouška splněna!

 

Takže děkujeme za krásně prožitý týden s partou bezva lidiček!!!  Také v neposlední řadě děkujeme naší "tetě na hlídání" Evči!!!  - moooc jsi nám pomohla s tím naším malým dvounohým drakem!!  A gratulujeme všem, kterým se podařilo úspěšně splnit zkoušku!

Těšíme se zase někdy!!!!