Pajda

18.04.2014 19:54

Tak nám Alfíček marodí..není to nic vážného...teda doufáme :)...Při divokých hrátkách se psí kamarádkou Lady si udělal něco s přední packou.. Měl ji oteklou od paty až po rameno, první dny na ni sotva stoupnul. Veterinář nasadil ATB a léky na bolest. Doufali jsme, že to za dva dny zmizí a my budeme moct vyrazit na výstavu. Bohužel sice otok trošičku ustoupil, ale Alfík pořád kulhal. Národní výstavu v Ostravě jsme tedy museli oželet :-(

Po týdenním klidu a dobrání léků jsme byli dnes na kontrole u veta. Otok už jen malinký, pro jistotu udělal RTG, který vyšel v pořádku :-).. Tak ještě týden v klidovém režimu. To je pro našeho draka za trest! Tolik by chtěl jít běhat a cvičit a místo toho musí pořád ležet a na zahradě chodit jen na vodítku :-(  No musí chlapík vydržet. Snad už to bude dobré a za týden začneme pomalu trénovat na zkoušky, které nás čekají v květnu..Snad se nám podaří i po tomhle delším tréninkovém výpadku..

Nejdůležitější je, aby byl Alfíček brzo v pořádku a mohl s námi lítat a dovádět na zahradě s Lukáškem. Zatím ho Lukášek chodí jen hladit a foukat mu bebí a cpe ho piškotama :-))))