Speciální výstava HW klubu Kroměříž 22.9.2012

22.09.2012 09:10

V sobotu jsme brzy ráno nacpali oba naše kluky ( Lukáška a Alfréda) do auta a vyrazili směr Kroměříž. Cíl mise byl takový, aby Alfík nesežral rozhodčího a prošel :-))  Naše obavy byly zbytečné, Alfík byl naprosto v pohodě a s rozhodčím byl kámoš!  Takže cíl byl splněn.

Jen škoda, že se nekonala třešnička na dortu a nedostali jsme výbornou. Ale se známkou VELMI DOBRÁ jsme také moc spokojeni, vzhledem k tomu, že to byla speciálka a posuzování bylo pečlivé. Byla tam velká konkurence a spousta opravdu krásných psů. 

Posuzoval p. Václavík, Alfréd se mu líbil, pochválil mohutnou kostru, hezkou hlavu, prostornou hruď...Jen se mu nelíbil pohyb. A ten náš klokan ještě k tomu nehodlal klusat, ale cválal tam jak na parkuru :-) Rozhodčí mu dal dokonce i druhou šanci na poklus, ale Alfík néé, on prostě musí poskakovat :-)) Takže to nám bohužel také moc nepřidalo. Takže napříště musíme pořádně potrénovat klusání!! Joo, člověk se pořád učí. Ještě asi tak 100 výstav, a budeme dokonalí :-))))

 

Posudek :2-letý pes, silná kostra, dobrý formát, otevřená srst, silná hlava, čelo ne zcela správně utvářené, korektní chrup, prostorný hrudník, přiměřené úhlení, vázanější pohyb.

 

Také jsme zase po nějaké době potkali sestřičku Aki s páníčky, což nás moc potěšilo. Všechny moc zdravíme!!