Svod mladých Štěpánov u Olomouce

16.04.2011 08:59

Dnes ráno jsme vyrazili do Štěpánova na svod mladých. Počasí se vydařilo, cesta po hrbolaté D1 rychle utíkala, takže jsme dorazili celkem brzo.

Tentokrát to ale nebylo tak rychlé jako na výstavě v Ostravě, protože jsem byli až předposlední!!! Ale alespoň jsme měli čas pořádně se seznámit s celou howi rodinkou. Svodu se zúčastnil bráška Akim a sestřičky Arnika (Aki) a Andy. Také se na nás přijeli podívat tatík Sam a mamča Bessy. Báječně jsme si všichni popovídali o ctnostech i neřestech našich čtyřnohých miláčků, postěžovali si nad jejich ničitelskými pudy, zasmáli se jejich lumpárnám a také jsme pobrali nějaké rozumy a rady od zkušenějších..

Taky jsme zjistli, že máme hyperaktivního psa :-))  Vzhledem k tomu, že bylo docela teplo, tak všichni sourozenci leželi pod stolem, kde byl aspoň trochu stín a odpočívali. Jen náš Alfréd chtěl pořád někam chodit, nebo si hrát, nebo otravoval Akima a Aki, popřípadě se sápal po klobásce, kterou baštil páníček, nebo se sápal po všech, kdo šli okolo a chtěl pomazlit!!! Všechny pořád vítal stylem - počkééj, já povyskočím a dám ti pusinku -  takže neustále někomu visel za krkem a olizoval  ho!!! No, už jsme se nenápadně ptali, jestli se tenkrát ke krytí náhodou nepřimotal nějakej klokan ?! :-))

Po poledni konečně přišla na řadu naše chovatelská stanice. Alfréd byl opět báječný!!! Jakoby si nás vždycky chtěl udobřit za takovéto domácí zlobení :-) a spravit si reputaci. Nebo prostě jenom machruje před ostatníma, jak se umí krásně předvádět :-))

Paní Fistungová a paní Mráková ho celého prohlédly, zkontrolovaly oči, uši, ocas....při kontrole zubů našly u Alfa v hubě piškotek, tak bylo i veselo. Pak si Alfa změřili - už má 66cm!! Stál pěkně v pozoru, aby mu náhodou nějaký ten cenťák neubrali :-)) Ještě jednou proběhout kolečko a máme to za sebou!!!!

Pak ještě posouzení ostatních sourozenců, společné foto, pořádná rozlučka s celou smečkou a hurá domů!!

Svodový kód: 5/2a,4d/D2