Výstava DUO CACIB 2011

06.02.2011 10:43

Alfrédova první výstava!!!! .....ale jen na čumendu :-)

Alfréda jsme nepřihlásili, protože jsme to prvně chtěli omrknout "nanečisto"

Ale popravdě toho celkem litujeme. Měli jsme ho přihlásit. Určitě by to všechno krásně zvládnul, byl moooc šikovný! Samozřejmě ho nejvíc zajímali všichni ti pejskové okolo a chtěl si se všemi hrát, ale to kolečku v kruhu bychom snad udělali!! Zoubky také ukazujeme, občas vydržíme i chvíli stát a být v klidu....No prostě jsme makovičky, že jsme to nezkusili :-(

Byla tam sestřička Arnika s paničkou Blankou, tak jsme rádi, že jsme se viděli. Alfík s Aki se "prali" jako správnej brácha se ségrou!!! Ještě že už měla Aki po výstavě, protože se oba váleli po celém chodníku!!!

Také jsme se potkali s paničkou Gabrielou od tatínka Sama. Když viděla Alfa, tak hned povídala, že je celej tatínek!!

Nás hrozně překvapilo, že spousta psů jsou takoví hubenější, nebo drobnější, kdežto náš Alfréd je takovej mohutnej a statnej oproti ostatním. Dle slov Gábiny je to dobře, že je mohutnej po Samovi, bude to prostě "pan Pes" !!! Už se těšíme až se s taťkou potkáme v Ostravě!

 

No pak jsme ještě utratili pár penízků a koupili Alfovi postroj a vodítko na doktreking, na který se chystáme v květnu. A pak už jsme frčeli domů. Alfík byl tak unavený, že po cestě usnul, což se ještě nikdy nestalo. Vždycky sedá a kouká, co se děje venku. Ale tentokrát po pár metrech zalehnul a chrněl. Mimochodem asi si budeme muset pořídit větší auto, už se nám tam nějak nevejde :-)), když si chce lehnout!!