Zimní koupání

13.02.2011 16:40

Tak jsme v sobotu vyrazili na vycházku na druhý konec města, s cílem poklepat pravicí bráchovi, který měl narozeniny. Vzali jsme to pěkně přes náměstí a potom okolo řeky, abychom se po cestě podívali, jak nám zbourali Agromotor.

U řeky jsme Alfa pustili na volno....no to byl nápad :-(  První schodky dolů k řece minul Alfík bez povšimnutí, ale druhé už ho zlákaly. Snažili jsme se ho přivolat, ale holt řeku ještě takhle zblízka neviděl, kdežto nás vidí každý den, tak co si asi vybral??!! Chvíli pobíhal okolo, strčil tam jednu pacičku, druhou pacičku, pak ochutnal vodu a najednou hups.......a byl tam až po krk!!!! V tu chvíli Standa odhodlaně běžel dolů s tím, že pro něj skočí :-) -jojo, co bychom pro Alfíčka neudělali :-) Řeka sice není momentálně hluboká, ale je tam celkem silný proud. Naštěstí to Alfrédovi rychle došlo a honem honem vyskákal ven ( no ani se nedivím, teplá voda tam zrovna taky není :-) ) No to se nám ulevilo.  Ještě štěstí, že zrovna v tomhle místě nebyly žádné kačeny, to by si asi jednu ulovil k večeři. Tak první nečekané koupání v řece má naše potvůrka za sebou!

Než jsme došli domů, měl místo srsti rampouchy, tak jsem ho pořádně vydrbala ručníkem, aby neprochladnul. Držel jak beránek! A jak byl celý zbytek dne hodný! Mooc dobře věděl, co provedl, lumpík!!