Zkouška BH

16.07.2013 20:19

V pondělí jsme vyrazili na HW tábor do Švábova, abychom se v úterý pokusili složit zkoušku BH. Milé překvapení pro nás  bylo, že stejný nápad měla i Blanka s Arnikou (Alfrédova sestřička), takže jsme se po delší době opět potkali!! Také jsme opět potkali Evu s Aimie Black Prim, Janu s Cipískem Černý Vítr a Olinu s Jessinkou..

Na úterý hlásili vyloženě letní den, a bohužel se to potvrdilo. Z rána bylo chvíli chladněji, ale teplota se rychle zvedala. Během dopoledne už bylo pěkné vedro :-(, což samozřejmě bylo na nic, protože všichni psíci byli pěkně líní..

Alfréd šel na řadu jako druhý. Chůze bez vodítka byla horší, přišli jsme tady o nejvíc bodů. Bez vodítka byla v pohodě, ztratili jsme dva  bodíky. Odložení v sedě pokazil páníček, ale chybami se člověk učí. Odložení v leže pokazil Alfréd, protože se do lehu skládal jak lenochod. Speciální cviky byly úplně bez problémů. No takže prostě žádný zázrak, ale ostudu jsme si taky neudělali!!  A hlavně je další zkouška v kapse!!

A také nás potěšilo, že paní rozhodčí Novotná nás při vyhlášení trošku vyzdvihla a pochválila....to potěší!

Takže teď už nás čekají pouze zkoušky s obranami a se stopami.. takže hurá trénovat ;-)

 

Využili jsme opět příležitosti a šli jsme si zakousat na Honzu Ságnera. Tímto děkujeme, že jsme se tam mohli vetřít, a ostatním se ještě jednou omlouváme, že jsme je předběhli ;-)   Honza Alfréda pochválil za kvalitní plný zákus a za chuť do obran!! To nás potěšilo a hlavně nakoplo na další tréninky ;-)

Takže jsme odjížděli spokojení!!