Zkouška IPO1

18.05.2014 13:56

Alfréd dnes složil zkoušku IPO1..borec!!

Celý duben bez tréninku, protože jsme léčili bolavou tlapku. Z pátku na sobotu se Alfík pořádně nevyspal, protože jeho dvounohý kámoš Lukášek se v noci vzbudil a dvě hodiny si chtěl povídat a číst pohádku :-)..V sobotu celý den v dešti na výstavě, domů jsme přijeli večer. Ráno budíček v šest a hurá zase do auta, směr jiho-východ..

Od rána prší..Stopa v trávě tak vysoké, že sudí se smál, že psovodi maj mokrý rozkrok (teda řekl to prý trochu jinak, ale to je nepublikovatelné :-D  ) .. No tak to jsme si říkali, že jsme skončili.. a ono ejhle, stopy jsme se báli nejvíc a dopadla nejlíp!!  Pak poslušnost, tak dopadla přesně tak, jak jsme čekali, tzn. všechno celkem pěkné až na drobné chybky, ale bohužel 10b dolů, protože Alf přece nepoběží na vysílačku, když tam není míček, že? Poté se čekalo asi dvě hodiny na figuranta, což byl asi kámen úrazu, protože Alf se rozležel v autě, a byl tak nějak vláčnej...Takže obrana, které jsme se absolutně nebáli, dopadla bohužel nejhůř...no tak to většinou bývá..... ale zmákli jsme to..

Myslím, že toho měl Alfréd už dost, musel být unavenej...ani jsme nevěřili, že to udělá..Je to super pes!!!  A má samozřejmě super psovoda!!!